ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η τεχνική εταιρία Kalanidis Group, με έδρα στο Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική ειδικεύεται στη μελέτη & κατασκευή ιδιωτικών – δημοσίων έργων. Αναλαμβάνει ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις κατοικιών & ξενοδοχείων.

Η ιστορία της KALANIDIS GROUP ξεκινά το 2000 όταν ο Χριστόφορος Καλανίδης και Δημήτρης Καλανίδης άρχισαν τις δραστηριότητες τους στον τομέα της κατασκευής κατοικιών ιδρύοντας μία οικογενειακή επιχείρηση. Αναλαμβάνουν κατασκευές ιδιωτικών και δημοσίων έργων, εμπορικών κτιρίων και ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Την εργασία τους χαρακτηρίζουν η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Τον 2015 ξεκίνησε παράλληλα την δραστηριότητα στον τομέα διαχείρισης ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων με το όνομα GREEK PRIDE HOTELS.

Υλοποιώντας τους στόχους και βλέποντας την αναγνώριση του κόσμου για τα έργα μας, το 2021, μια χρονιά ορόσημο για την εταιρία, ιδρύθηκε η ΄΄GREEK PRIDE GROUP IKE΄΄από τα αδέρφια Χριστόφορο και Δημήτρη Καλανίδη, ενώνοντας την κατασκευαστική εταιρία KALANIDIS GROUP και hospitality management GREEK PRIDE HOTELS. Επιδεικνύοντας μεγάλη ευελιξία, η εταιρεία επεκτάθηκε σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν κατασκευές κτιρίων κύριων κατοικιών, εξοχικών κατοικιών & επαγγελματικών χώρων (καταστημάτων, γραφείων, ξενοδοχείων) και δραστηριότητες στον τομέα του τουρισμού: διαχείριση ξενοδοχείων όλον τον κατηγοριών και ιδιωτικών ακινήτων.

Η εταιρεία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, με κατασκευές, πωλήσεις και εκμισθώσεις ακινήτων, μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων, ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και υπηρεσίες τεχνικού τομέα.

Φιλοσοφία της εταιρίας μας, KALANIDIS GROUP, είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις, που θα ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες του. Με εξειδικευμένα και τεχνολογικά εξοπλισμένα δικά μας συνεργεία διεκπεραιώνουμε όλες τις οικοδομικές εργασίες.

Διαθέτουμε έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, και ο στόχος μας είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο μοντέρνος σχεδιασμός και οι συμφέρουσες τιμές.

Προσφέρουμε δωρεάν κοστολόγηση εργασιών και δωρεάν διάθεση στον πελάτη ενός σύμβουλου μηχανικού για την εκποίηση της τελικής μελέτης και την ολοκλήρωση του έργου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σκάλα Φούρκας, 63077 Κασσάνδρεια, Χαλκιδική

ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ